Csaholó

Hírek, újdonságok, kedvezmények és versenyek

Kutyával vidéken

Kutyával vidéken

2014-12-09

goodiebox

Mióta Kiflike többé-kevésbé szót fogad nekem, ha tehetem, utazásaim során mindenhova magammal viszem.  Kutyabarát helyeket – ahogy arról korábbi cikkünkben már beszámoltunk – gyakran a fővárosban is nehéz találni, vidéken pedig úgy érezheti az ember, hogy egyszerűen lehetetlen. 

Tény, hogy alaposabb utánajárást igényel, de szerencsére országszerte vannak olyan példamutató üzletek, ahol a gazdit és a négylábúakat is szívesen fogadják.  Az alábbi helyeken Kiflike mindig jól érezte magát, így hát bátran merem ajánlani minden vidéki vagy vidékre utazó, kutyaimádó olvasónak! 

 

My Soup Levesbár

Cím: Szentendre, Petőfi u. 1.

A szentendrei kiruccanásaink kötelező állomása. Ezen a szuper kis helyen minden alkalommal nagyon finom levesek várnak, sőt Kiflikét mindig megkínálják vízzel is!

 

Végállomás Bistorant

Cím: Miskolc, Dorottya utca 1.

Ha az ország észak-keleti részén barangolunk, örömmel ugrunk be ebbe a miskolci vendéglőbe. Amellett, hogy szívesen fogadják a négylábúakat, ételeiket friss, szezonális, helyi termelőktől származó alapanyagokból készítik.

 

Várkert Kávézó

Cím: Mosonmagyaróvár, Cserháti Sándor u. 5.

Egy igazán négylábúbarát kávézó! Olyannyira, hogy 2014-ben „Vidéki kávézó” kategóriában „Az év kutyabarát helyének” választották.

 

Antique Café

Cím: Szeged, Petőfi Sándor sgt. 39.

A napfény városába gyakran ellátogatunk, így hát nagyon örültem, mikor rátaláltam erre az egyedi stílusú, meghitt hangulatú kutyabarát kávézóra. A szegedi kutyások mindenképpen ugorjanak be egyszer!

 

Reméljük, idővel egyre több fővárosi és vidéki üzlet is belátja majd, hogy egy jól nevelt kutyus igazán nem okoz galibát, és meghallgatják azon vendégek hangját, akik kutyájukkal együtt szeretnék a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni.
Addig is segítsünk egymásnak! Ajánljatok ti is kutyabarát helyeket!

Mit gondolsz a cikkről?
Kutyák, akik életüket adták gazdájukért
A kutyatenyésztés édes furcsaságai